Σαλάτα με Φέτα και Φασόλια Previous item Κοτόπουλο Εστραγκόν Next item Πολύχρωμη Σαλάτα με Κοτόπουλο

Συστατικά:

250γρ ντοματίνια, κομμένα στη μέση
1 αγγούρι, κομμένο στα τέσσερα κατά μήκος και έπειτα σε κύβους
400g κονσέρβα φασόλια γίγαντες
1 κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
1 κίτρινη πιπεριά, σε κύβους
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο ​​βασιλικό ή δυόσμο
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο ​​μαϊντανό
75g ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι, κομμένες στη μέση
125g φέτα χαμηλών λιπαρών, θρυμματισμένη

Για το dressing:

1 κουταλιά της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Χυμό ½ λεμονιού

Oδηγίες:

Βάλτε όλα τα συστατικά της σαλάτας, εκτός από τη φέτα, σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατέψτε.
Για να φτιάξετε το dressing, σε ένα μικρό μπολ χτυπήστε ελαφρά μαζί το λάδι και τον χυμό λεμονιού.
Ρίξτε το dressing πάνω από τη σαλάτα και ανακατέψτε καλά.
Ολοκληρώστε το σερβίρισμα με τη φέτα.

Προσθέστε σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *