Παραγγελίες & Πληρωμή

Η kalidiatrofi σας προσφέρει τις ακόλουθες επιλογές για τη μέθοδο πληρωμής της παραγγελίας σας:

1. Με Πιστωτική κάρτα

Η χρήση της πιστωτικής σας κάρτας για τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα kalidiatrofi e-shop είναι απόλυτα ασφαλής. Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα προσωπικά δεδομένα. Για να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, θα πρέπει να συμπληρώσετε στη σχετική φόρμα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας, το όνομα κατόχου, καθώς και τον τριψήφιο αριθμό (CVV) που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας. Όλες οι συναλλαγές με πιστωτική κάρτα στο kalidiatrofi e-shop είναι απόλυτα ασφαλείς καθώς όταν σας ζητούνται τα στοιχεία της κάρτας σας έχετε ήδη μεταφερθεί σε ένα ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας και η χρέωση γίνεται αυτόματα την στιγμή εκείνη χωρίς την διαμεσολάβηση κανενός φυσικού ατόμου. Το κόστος της αποστολής των προϊόντων με courier είναι δωρεάν για την Ελλάδα και διαμορφώνεται στα 2€ για την Κύπρο.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Οι πληρωμές σας υποστηρίζονται από τις υπηρεσίες πιστοποίησης κατόχου κάρτας Verified by Visa και MasterCard SecureCode των Οργανισμών Πληρωμών Visa και MasterCard αντίστοιχα. Η υπηρεσία πιστοποίησης κατόχου κάρτας παρέχεται από την Τράπεζα, σε συνεργασία με τρίτους παρόχους. Οι υπηρεσίες αυτές έχουν ως σκοπό να σας προσφέρουν πρόσθετη προστασία όταν εκτελείτε πληρωμές από το web με την κάρτα σας, εφόσον έχουν ενεργοποιηθεί από την εκδότρια Τράπεζα της κάρτας που χρησιμοποιείτε κι εφόσον έχετε ήδη αποκτήσει ένα προσωπικό κωδικό (pin) που θα χρησιμοποιείτε αποκλειστικά για τις πληρωμές στο web, ακολουθώντας τις οδηγίες της Τράπεζάς σας. Για την υλοποίηση της υπηρεσίας πιστοποίησης κατόχου κάρτας, ενδέχεται να απαιτηθεί η μεταφορά στοιχείων της κάρτας σας, σε συνεργαζόμενο με την Τράπεζα, τρίτο πάροχο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ακόμα κι αν η εκδότρια Τράπεζα της κάρτας σας δεν συμμετέχει ακόμη στις υπηρεσίες Verified by Visa και MasterCard SecureCode, η συναλλαγή σας θα γίνει κανονικά αποδεκτή και θα εκτελεστεί με ασφάλεια.

Επιλέξτε Verified by Visa και MasterCard SecureCode για περισσότερες πληροφορίες.

 

 

 

2. Με Τραπεζική μεταφορά/ κατάθεση

Εάν δε σας εξυπηρετεί η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ή δεν έχετε πιστωτική κάρτα, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία παραμένει σε κατάσταση “αναμονής” μετά την καταχώρησή της, εώς ότου επιβεβαιωθεί από το τμήμα λογιστηρίου μας η κατάθεση του ποσού στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠEΙΡΑΙΩΣ:
Αριθμός Λογαριασμού: 50 8509 2536 878
Αριθμός Λογαριασμού IBAN: GR17 0172 0850 0050 8509 2536 878
ΒΙC (Bank Identifier Code) : PIRBGRAA
Δικαιούχος Λογαριασμού: ΚΑΖΑΡΙΑΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

Τρόποι αποστολής & Χρόνος παράδοσης:

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την αποστολή προϊόντων σε όλη την Ελλάδα μέσω των καταστημάτων Courier ACS . Εφόσον η παραγγελία κατοχυρωθεί τηλεφωνικά ή μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος έως τις 14:30, η εταιρία μας άμεσα θα αναλάβει την αποστολή του προϊόντος στο χώρο σας, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 2-3 εργάσιμες ημέρες.

Δυσπρόσιτες περιοχές:

1. Με ACS courier 
Σε περίπτωση δυσπρόσιτης περιοχής η παραλαβή της αποστολής μπορεί να γίνει αποκλειστικά από το πλησιέστερο κατάστημα courier χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης στο σημείο που αρχικά είχε υποδειχθεί.Ο χρόνος παράδοσης σε αυτή την περίπτωση εξαρτάται από το τοπικό κατάστημα της courier και σε κάποιες περιπτώσεις απαιτούνται 3-4 εργάσιμες ημέρες.