Τα οφέλη της ενυδάτωσης Previous item Τρώγοντας για Ενέργεια

 

Μπορείτε να καταναλώνετε υγρά από έναν συνδυασμό όχι μόνο νερού αλλά και τροφής, συμβάλλοντας στην καθημερινή πρόσληψη νερού, ωστόσο, η ποσότητα διαφέρει σε μεγάλο βαθμό.

Το γάλα, τα φρέσκα φρούτα και τα λαχανικά είναι από τα τρόφιμα με πολύ υψηλή συγκέντρωση νερού. Αυτό μας παρέχει μια μεγάλη ποικιλία ποτών, μέσω των οποίων μπορεί να επιτευχθεί καλύτερη ενυδάτωση.

Παρόλο που το τσάι και ο καφές περιέχουν καφεΐνη που προάγει την απώλεια νερού μέσω της ούρησης, εάν αυτά καταναλώνονται με ελεγχόμενο τρόπο, συμβάλλουν στην καθημερινή πρόσληψη νερού. Τα στιγμιαία ροφήματα βοτάνων Herbalife προτιμώνται σε σχέση με το κανονικό τσάι ή τον καφέ, καθώς τείνουν να έχουν χαμηλότερη περιεκτικότητα σε καφεΐνη.

Το Στιγμιαίο Ρόφημα Βοτάνων Herbalife είναι ένα ρόφημα με εκχυλίσματα τσαγιού από ένα συνδυασμό πράσινου τσαγιού, πορτοκαλιού τσάι pekoe, malva, ιβίσκου και κάρδαμο. Εκτός από τη συμβολή στην πρόσληψη νερού, το Στιγμιαίο Ρόφημα Βοτάνων Herbalife είναι χαμηλής περιεκτικότητας σε θερμίδες και παρέχει 85 mg καφεΐνης ανά μερίδα. Αυτό βοηθά στην αύξηση της εγρήγορσης και μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ενεργητικός. Είναι διαθέσιμο σε διάφορες γεύσεις, και μπορεί να καταναλωθεί κρύο ή ζεστό.

Γιατί να μην χρησιμοποιήσετε το αγαπημένο σας Στιγμιαίο Ρόφημα Βοτάνων Herbalife για να προετοιμάσετε ένα Ice-tea; Ένας απολαυστικός τρόπος να το καταναλώνετε το καλοκαίρι με την προσθήκη των αγαπημένων σας φρούτων και βοτάνων μαζί με πάγο και κρύο νερό!