Βοηθάνε τα προϊόντα της Herbalife στο αδυνάτισμα ή στην απώλεια βάρους ή στο κάψιμο λίπους; Αν ναι, πώς;

Τα προϊόντα της Herbalife δεν είναι αδυνατιστικά ούτε λιποδιαλυτικά. Το ιδανικό βάρος είναι αποτέλεσμα της υγιεινής διατροφής σε συνδυασμό με τακτική άσκηση. Τα προϊόντα Herbalife συνεισφέρουν στην επίτευξη του ιδανικού βάρους εφόσον χρησιμοποιούνται ως μέρος μίας υγιεινής διατροφής που συνδυάζεται με τακτική άσκηση.

Το Τσάι είναι λιποδιαλυτικό;

Το Στιγμιαίο Τσάι Βοτάνων της Herbalife περιέχει πράσινο τσάι που είναι γνωστό για τις θερμογενετικές του ιδιότητες. Ωστόσο κανένα προϊόν της Herbalife δεν είναι λιποδιαλυτικό. Τα προϊόντα Herbalife συνεισφέρουν στην επίτευξη του ιδανικού βάρους εφόσον χρησιμοποιούνται ως μέρος μίας υγιεινής διατροφής που συνδυάζεται με τακτική άσκηση.

Έχω δυσανεξία στη λακτόζη. Μπορώ να χρησιμοποιώ τα προϊόντα Herbalife;

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα περισσότερα προϊόντα. Όλα σχεδόν τα σέικ και τα γλυκά σνακ περιέχουν συστατικά που προέρχονται από γάλα και επομένως περιέχουν λακτόζη. Εάν έχετε δυσανεξία στην λακτόζη θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε προϊόντα που αναγράφουν στην ετικέτα τους τη σήμανση «χωρίς λακτόζη». Προς το παρόν από τα σέικ το Θρεπτικό Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula Free From έχει τέτοια σήμανση.

Είμαι έγκυος. Μπορώ να χρησιμοποιήσω τα προϊόντα;

Όλα τα θέματα διατροφής κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης θα πρέπει να συζητηθούν με τον γιατρό σας. Η βέλτιστη διατροφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι σημαντική για την υγεία σας για να ελαχιστοποιήσετε τις πιθανότητες επιπλοκών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Παρόλο που τα προϊόντα Herbalife είναι ασφαλή για κατανάλωση από ενήλικες, μερικά προϊόντα έχουν προειδοποίηση στην ετικέτα τους που αναφέρει ότι δεν συνιστώνται να καταναλώνονται από έγκυες γυναίκες ή γυναίκες σε περίοδο γαλουχίας.

Είμαι Vegan. Ποια προϊόντα μπορώ να χρησιμοποιώ;

Οι Vegan (όσοι δεν καταναλώνουν γαλακτοκομικά και ζωικά παράγωγα) μπορούν να καταναλώνουν το Θρεπτικό Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1 Free From. Όλα τα υπόλοιπα σέικ και γλυκά σνακ περιέχουν πρωτεΐνη ορού γάλακτος. Επίσης μπορούν να καταναλώνουν τους Ξηρούς Καρπούς Σόγιας, το Στιγμιαίο Ρόφημα Βοτάνων τις ταμπλέτες και τα ποτά ενέργειας.

Είμαι Vegetarian. Ποια προϊόντα μπορώ να χρησιμοποιώ;

Οι Vegetarian που καταναλώνουν γαλακτοκομικά και ζωικά παράγωγα μπορούν να καταναλώνουν όλα τα προϊόντα Herbalife.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω τα προϊόντα εάν είμαι υπό ιατρική παρακολούθηση ή παίρνω φάρμακα;

Εάν είστε υπό ιατρική παρακολούθηση, έχετε διαγνωστεί ότι πάσχετε από κάποια ασθένεια ή παίρνετε συνταγογραφούμενα φάρμακα θα πρέπει να συζητήσετε με τον γιατρό σας πριν κάνετε οποιαδήποτε σημαντική αλλαγή στην διατροφή ή στον τρόπο ζωή σας συμπεριλαμβανομένης της χρήσης συμπληρωμάτων διατροφής ή υποκατάστατων γεύματος.

Έχω φτάσει στο ιδανικό μου βάρος με τα προϊόντα Herbalife. Εάν σταματήσω την χρήση των προϊόντων θα ξαναβάλω κιλά;

Τα προϊόντα Herbalife δεν είναι προϊόντα δίαιτας, ή αδυνατίσματος, αλλά προϊόντα διατροφής. Η χρήση των προϊόντων Herbalife εφόσον συνδυάζεται με υγιεινή διατροφή και άσκηση σας συνεισφέρει στο να φτάσετε το ιδανικό σας βάρος. Εάν ξαναγυρίσετε σε ανθυγιεινές συνήθειες διατροφής και τρόπου ζωής είναι φυσιολογικό να ξαναβάλετε κιλά.